Unieke handbeschilderde zeefdrukken van Thijs Heijnen

Thijs Heijnen - kunst - zeefdrukken - angels - neo pop art

Unieke handbeschilderde zeefdrukken van Thijs Heijnen

Samenwerking met De Kunstkeuken

Wat een interessante samenwerking tussen kunstenaar Thijs Heijnen en de Kunstkeuken! De unieke zeefdrukken klinken echt bijzonder, vooral omdat elk werk met de hand beschilderd is. Het feit dat ze verkrijgbaar zijn op canvas of ingelijst in een mooie baklijst maakt het nog specialer. Het lijkt me echt de moeite waard om deze kunstwerken te bekijken en wellicht zelfs aan te schaffen

De handbeschilderde zeefdrukken

Wat een fascinerende benadering van kunst door Thijs Heijnen! Het is geweldig om te horen dat hij de kijker wil verrassen met humor, kleurgebruik en aansprekende teksten in zijn unieke zeefdrukken. Het idee om de bekende engelen van de kunstenaar te transformeren tot sensuele en krachtige vrouwen is echt intrigerend. De toevoeging van tatoeages in verschillende stijlen, zoals cartoonesk, pop art en Chinese stijl, voegt zeker een interessant element toe aan zijn werk. Het lijkt erop dat Thijs Heijnen een unieke en boeiende artistieke visie heeft waarbij hij de kijker wil laten genieten van kunst.

Gelimiteerde oplage te zien en te koop

De zeefdrukken van Thijs Heijnen zijn in een serie van 3 verschillende kunstwerken gemaakt in een gelimiteerde oplage van slechts 40 stuks. De beschikbare formaten van 100x100cm en 140x100cm bieden verschillende opties voor degenen die geïnteresseerd zijn in het aanschaffen van deze unieke stukken. Voor alle kunstliefhebbers zijn alle werken te bezichtigen en te koop via onze prachtige galerie. Dit geeft u een geweldige kans om deze exclusieve zeefdrukken van Thijs Heijnen te bewonderen en wellicht zelfs een exemplaar aan te schaffen.