OVER ONSDe Kunstkeuken is een jong bedrijf met een grote passie voor kunst, interieur en inrichting. Na een aantal jaren professioneel bedrijven en huizen van particulieren te hebben ingericht met kunst, merkten wij dat steeds meer mensen bezig zijn om thuis een sfeervol en gezellig, maar ook inspirerende ambiance te creëren.

Iedereen wil genieten van een mooie omgeving, en kunst hoort daarbij. Omdat de meeste mensen kampen met drukke agenda’s wordt de kwaliteit van het “thuis zijn” en de eigen leefomgeving steeds belangrijker. Thuis zijn moet ook een beleving zijn.

De Kunstkeuken is gevestigd in het prachtige monumentale oude raadhuis van Valkenswaard waar u in 11 verschillende kunstzalen kunst kunt beleven. Door de grootte van de verschillende kunstzalen (in totaal ca. 650m2) kunnen wij een zeer gevarieerd en breed aanbod van verschillende kunstenaars tonen.

Wij willen laten zien dat je met kunst rust, schoonheid, passie en beleving in huis en bedrijf kunt brengen en dat voor ieder budget.

Van aanstormende talenten tot de meer gevestigde kunstenaars. De Kunstkeuken heeft een zeer gevarieerde collectie moderne kunst uit binnen- en buitenland. We organiseren regelmatig exposities waarbij ook regionale kunstenaars de kans krijgen om hun werken te tonen.

Wij nodigen u graag uit om kunst op een laagdrempelige en sfeervolle manier bij ons te beleven, gezellig met een wijntje en hapje. U beleeft de Kunstkeuken in de breedste zin van het woord!

Wilt u meer weten? Hier kunt u info opvragen.