Full 2
DE KUNSTKEUKEN
Dé meest veelzijdige galerie van Nederland
Full 2
Full 2
DE KUNSTKEUKEN
3 etages met kunst en interieur
Full 2
Full 3
DE KUNSTKEUKEN
Inrichting & advies op maat
Full 3
Full 3
DE KUNSTKEUKEN
Ideaal voor vergaderingen en events
Full 3
previous arrow
next arrow

Stel je voor: een wereld waar kunst en schoonheid de hoofdrol spelen. Dat is precies waar De Kunstkeuken voor staat. In 2010 opgericht door de gepassioneerde kunstliefhebber Danny Lange, zijn wij gedreven om schoonheid naar mensen te brengen. Wat is er nu betoverender dan kunst tot leven te zien komen?

In de loop der jaren hebben we onze vleugels uitgeslagen en zijn we uitgegroeid tot een absolute autoriteit in de Nederlandse kunstscene. Met meer dan 50 getalenteerde kunstenaars aan onze zijde, van opkomende sterren tot gevestigde namen, bieden we een rijk palet aan artistieke expressie.

De Kunstkeuken: Waar passie voor kunst en interieur samenkomen. Gevestigd in het prachtige monumentale oude raadhuis van Valkenswaard, bieden wij een inspirerende omgeving waar u kunt genieten van kunst in al haar vormen. Met verschillende kunstzalen verspreid over ca. 650m2, presenteren wij een breed scala aan kunstenaars. Onze missie is om kunst toegankelijk te maken voor iedereen, waarbij we geloven dat het toevoegen van kunst aan uw leef- en werkomgeving rust, schoonheid, passie en beleving kan brengen, ongeacht uw budget. Kom langs, ontdek en beleef De Kunstkeuken op een laagdrempelige en sfeervolle manier onder het genot van een wijntje en hapje. Welkom bij De Kunstkeuken, waar kunst een beleving is!

Wilt u meer weten? Hier kunt u info opvragen.