TROUWENTrouwen in de droomlocatie in het centrum van Valkenswaard

Om te beginnen van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk of partnerschapsregistratie. Elkaar het JA-woord geven is een bijzondere gebeurtenis en waarom zou u dat niet doen in een bijzondere omgeving?

De Kunstkeuken, gevestigd in het oude monumentale Raadhuis van Valkenswaard, is hiervoor een fantastische locatie. De gemeente Valkenswaard heeft twee officiële trouwlocaties (Gemeentehuis en Weerderhuys) maar u kunt ook kiezen voor een zelfgekozen locatie. Steeds meer mensen kiezen er namelijk voor om hun trouwdag geheel naar eigen wens en smaak in te vullen. Trouwen op een zelfgekozen locatie kunt u aanvragen bij de Gemeente.

Ons pand heeft meerdere ruimtes die geschikt zijn voor een huwelijksvoltrekking, en afhankelijk van uw persoonlijke smaak en het aantal aanwezige gasten kunnen we kijken naar uw wensen en onze mogelijkheden. Onze karakteristieke zolderetage wordt vaak gekozen vanwege de intieme setting. Maar ook de ruime zalen op onze eerste etage lenen zich uitstekend voor een huwelijksceremonie.

De kosten van onze locatie komen bovenop de kosten die de gemeente rekent voor het voltrekken van het huwelijk. Die kosten kunt u makkelijk vinden op de website van de gemeente Valkenswaard.
.

Kosten huwelijksceremonie De Kunstkeuken Valkenswaard

Standaard met 2 stoelen en tafel voor het bruidspaar / 30 stoelen voor uw gasten.

Maandag t/m donderdag: € 500,-

Vrijdag, zaterdag of zondag:  € 650,-

Samen met u kijken we naar eventuele extra wensen zoals een glas champagne, cava of prosecco om te proosten, heliumballonnen, kaarsen of andere zaken.

Bij de Kunstkeuken kunt u terecht voor uw gehele trouwdag. Van ontvangst tot trouwplechtigheid, van proost tot receptie en van diner tot fantastisch avondfeest.
Wij zullen er alles aan doen om uw wensen te vervullen!

De mogelijkheden voor het dineren en/of de mogelijkheden voor de buffetten kunt u op de onderstaand pagina’s vinden:

Informeert u gerust en vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij zullen alles doen om uw huwelijksfeest tot een onvergetelijke dag te maken! U kunt ons telefonisch bereiken op 06-30478167 of op 040-201 6814.

Wilt u contact met ons opnemen? Dan kan dat via deze pagina.