Full 1
DE KUNSTKEUKEN
Kunstuitleen voor bedrijven én particulier
Full 1
Full 1
DE KUNSTKEUKEN
Sleutel tot inspiratie en succes
Full 1
Full 1
DE KUNSTKEUKEN
Maak van uw huis uw thuis
Full 1
Slide
DE KUNSTKEUKEN
Flexibele en laagdrempelige aanschaf mogelijkheden
Slide
previous arrow
next arrow

Voor de zakelijke markt

De Kunstkeuken is een toonaangevende inrichter en adviseur voor kunst in uw bedrijf of organisatie. Bent u op zoek naar een kunstzinnig relatie of personeelsgeschenk, representatieve aankleding voor uw bedrijf of kantoor, een kunstwerk in opdracht? Onze adviseurs helpen u graag verder.

Voor de zakelijke markt hebben wij speciale kunstuitleen, lease, huur en koop mogelijkheden met interessante fiscale voordelen. Voor meer informatie over de diverse mogelijkheden kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs of klik op onderstaande knop.

Kunstuitleen zakelijk

Voor de particuliere markt

De Kunstkeuken biedt u naast het kopen van kunstwerken ook flexibele en laagdrempelige kunstuitleen en kunstkoop mogelijkheden. Wilt u graag wisselen van kunst, een schilderij eerst een tijd thuis hebben om te kijken hoe het bevalt of vindt u het fijn om een klein bedrag per maand te betalen voor de aanschaf van kunst dan zijn onze kunstuitleen en kunstkoop regelingen ideaal geschikt voor u.

De Kunstkeuken heeft een grote collectie hedendaagse kunst van aanstormende talenten tot gevestigde namen. Komt u gerust een keer binnen en voor meer informatie klik eerst op onderstaande knop.

Kunstuitleen particulier