Herman Brood

(BEDRIJFS)-FEESTENVoor al uw feesten en partijen

De Kunstkeuken is een unieke locatie in het hart van Valkenswaard. Ons monumentale pand (oude Raadhuis) is geschikt voor nagenoeg al uw bedrijfsfeesten, trouwfeesten of andere feesten. Of het nu een groot bedrijfsfeest is of een verjaardag in kleine kring, een bruiloft of een groots evenement. Bij de Kunstkeuken vind u de geschikte locatie.De Kunstkeuken

Op de begane grond vind u de grote entree met vervolgens onze bar en ons lounge gedeelte. Deze benedenetage biedt met gemak ruimte aan 100 à 120 personen voor een geweldig feest. Maar ook voor groepen tot ca. 50 personen kunnen we een gezellige ambiance creëren door de ruimte gemakkelijk aan te passen en in te perken.

Op de eerste etage beschikken we over een paar ruimtes welke geschikt zijn voor kleinere gezelschappen.

Hoe u uw feest ook wilt organiseren, bij De Kunstkeuken gaat dat lukken!

Ook op het gebied van bijvoorbeeld een DJ, troubadour, dansvloer, artiest, lopend buffet, diner, walking dinner, fingerfoods, borrelhapjes, aankleding etc. denken we graag met u mee.

Informeert u gerust en vrijblijvend naar de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken op 06-30478167 of op 040-201 6814.

Onder de knop “Buffetten” (hieronder)  treft u al enkele voorbeelden aan van de diverse buffetten welke wij voor u kunnen verzorgen. Van basisbuffet tot exclusief buffet. Voor uw persoonlijke wensen staan wij uiteraard altijd open.

Wilt u contact met ons opnemen? Dan kan dat via deze pagina.