Full 1
Art simply makes you feel better
Full 1
Full 2
Advies op maat voor bedrijven en particulieren
Full 2
Full 3
Grote collectie kunst op 3 etages tentoongesteld
Full 3
previous arrow
next arrow

Het monumentale oude raadhuis van Valkenswaard.

De ideale locatie voor uw event, feest of andere gelegenheid. Uniek, van hoogwaardige kwaliteit en boordevol mogelijkheden! Bent u op zoek naar een bijzondere, stijlvolle en sfeervolle locatie voor een bedrijfsfeest, privédiner, feest, receptie, koffietafel, bruiloft, vergadering of bedrijfsuitje? Dan heeft u met De Kunstkeuken de perfecte locatie gevonden!

Het unieke en sfeervolle karakter van ons monumentale pand, de galerie en de vele mogelijkheden maken onze locatie bij uitstek geschikt om uw eigen evenement te organiseren. Dankzij de indeling van de verschillende ruimtes kunnen we voor elk gezelschap en elke gelegenheid, variërend van ongeveer 5 tot 130 personen, de juiste sfeer en ambiance creëren.

De Kunstkeuken

Doordat we alle faciliteiten in eigen huis hebben, kunnen we vrijwel elk evenement verzorgen. Of het nu gaat om een luxueus diner, een kunsttour met kunstproeverij, een huwelijksfeest of borrels met fingerfood en tapas, we hebben alles in huis. Ook kunnen we voor uw entertainment zorgen, van een gezellige troubadour tot een dj of band.

Voor groepen is het mogelijk om op reservering te dineren. In de prachtige ambiance van het oude gemeentehuis in Valkenswaard, te midden van kunstwerken, kunt u genieten van een (zakelijk) diner of een gezellige borrel.

Voor informatie en reserveringen kunt u ons telefonisch bereiken op 06-30 47 81 67 of op 040-201 6814.