Restaurant de Kunstkeuken - Valkenswaard

 LOCATIE & MORE Het monumentale oude raadhuis van Valkenswaard.

De ideale locatie voor uw event, feest of andere gelegenheid.

Uniek, kwaliteit en boordevol mogelijkheden! Bent u op zoek naar een unieke, stijlvolle en sfeervolle locatie voor een bedrijfsfeest, private diner, feest, receptie, koffietafel, bruiloft, vergadering of bedrijfsuitje ? Dan heeft u met De Kunstkeuken de juiste locatie gevonden!De Kunstkeuken

Kijk onder de uitklapkopjes van deze pagina voor uitgebreide informatie inzake bovenstaande mogelijkheden.

Het unieke en sfeervolle karakter van ons monumentale pand, de galerie en haar mogelijkheden maken onze locatie uitermate geschikt om uw eigen evenement te organiseren. Door de indeling van de diverse ruimtes kunnen we voor elk gezelschap en elke gelegenheid van circa 5 tot 130 personen de juiste sfeer en ambiance creëren.

Compleet verzorgd

Omdat wij alle faciliteiten in eigen huis hebben kunnen wij in samenwerking met onze partners nagenoeg elk evenement verzorgen, van een luxueus diner, kunsttour met het proeven van kunst, huwelijksfeest tot borrels met fingerfood en tapas. Ook kunnen wij uw entertainment verzorgen van een gezellige troubadour tot dj of band.

Voor groepen is het mogelijk om op reservering  te dineren. In de prachtige ambiance van het oude gemeentehuis in Valkenswaard, te midden van de kunstwerken kunt u genieten van een (zakelijk) diner of een gezellige borrel.

Eén bedrijf met verschillende concepten (een kunstgalerie waar u kunst kunt kopen, lenen, huren of leasen én mogelijkheden voor diner of lunch) waar u voor, tijdens of na het eten heerlijk kunt genieten van de op 3 etages ingerichte kunstwerken in de diverse kunstzalen.

Reservering

Reserveren is noodzakelijk. Wij nemen vooraf met u alle wensen door.

Voor reserveringen kunt u ons telefonisch bereiken op 06-30478167 of op 040-201 6814.

Een impressie van de galerie, de bar en de lounge van de Kunstkeuken.

Wilt u contact met ons opnemen? Dan kan dat via deze pagina.