In een wereld waar bedrijven steeds kritischer worden beoordeeld op hun professionaliteit en deskundigheid, is het belangrijk om alle aspecten van uw bedrijfsomgeving te optimaliseren. Het zorgvuldig selecteren van kunstwerken op strategische plekken binnen uw kantoor draagt niet alleen bij aan een inspirerende werkomgeving voor u en uw team, maar vormt ook de kern van een professionele uitstraling die naadloos aansluit bij uw bedrijfscultuur en doelstellingen.

Maar er is meer. Kunst op de werkvloer gaat verder dan esthetiek alleen. Het vermindert ziekteverzuim, bevordert de creativiteit binnen uw organisatie en dient als krachtig middel om uw bedrijfsimago te versterken en te onderscheiden in een competitieve markt. Kortom, investeren in kunst is investeren in het succes en de groei van uw bedrijf.

De Kunstkeuken staat aan de top als het gaat om het inrichten van bedrijven in Nederland en België met prachtige, originele kunstwerken. Met onze uitgebreide ervaring hebben we toegang tot een breed scala aan kunstwerken en kunnen we zelfs op maat gemaakte stukken voor u laten creëren.

Door nauw samen te werken met onze kunstenaars, houden we de communicatielijnen kort en zorgen we ervoor dat uw wensen en de identiteit van uw bedrijf perfect worden weerspiegeld in de geselecteerde kunstcollectie.

Samen met u kijken we naar uw voorkeuren, uw budget en de beschikbare mogelijkheden, om vervolgens met zorg een unieke collectie samen te stellen die uw bedrijfsomgeving verrijkt. En het beste van alles? We bezorgen en installeren alle kunstwerken kosteloos bij u op locatie.

Om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van elk bedrijf, biedt De Kunstkeuken vier pakketten aan voor de aanschaf van een prachtige kunstcollectie: kunstuitleen, kunsthuren, kunstkopen en kunstleasen. Hieronder worden de verschillende mogelijkheden toegelicht:

  1. Kunstuitleen: Met onze kunstuitleenoptie kunt u kunstwerken huren voor een bepaalde periode. Dit biedt flexibiliteit en de mogelijkheid om regelmatig van kunst te wisselen, zodat uw omgeving altijd fris en inspirerend blijft.
  2. Kunsthuren: Met kunsthuren kunt u specifieke kunstwerken huren voor een afgesproken periode. Ideaal voor speciale evenementen, tentoonstellingen of tijdelijke ruimtes waar u een unieke sfeer wilt creëren.
  3. Kunstkopen: Als u op zoek bent naar permanente kunstwerken voor uw bedrijf, bieden wij een uitgebreide collectie kunstwerken te koop aan. U kunt deze kunstwerken rechtstreeks aanschaffen en ze permanent in uw bedrijfsruimte tentoonstellen.
  4. Kunstleasen: Met kunstleasen kunt u genieten van hoogwaardige kunstwerken zonder grote initiële investeringen. U betaalt een maandelijkse leasevergoeding en kunt toch genieten van prachtige kunstwerken in uw bedrijfsomgeving.

Wat uw voorkeur of behoeften ook zijn, De Kunstkeuken heeft een passende oplossing om uw bedrijfsruimte te verrijken met kunst die past bij uw visie en identiteit.


Kunstlease

U betaalt een vast bedrag per maand gedurende een overeengekomen periode van 24, 36 of 60 maanden, ook wel operational lease genoemd. Na deze periode heeft u het recht om de collectie te kopen voor een aantrekkelijke bedrag van 10% van de oorspronkelijke waarde. Op deze manier worden de maandlasten als kosten geboekt en bij aankoop staat de collectie voor 10% van de waarde op de balans, eventuele overname naar privé wordt op deze manier zeer aantrekkelijk.

Fiscaal aantrekkelijke vorm voor bedrijven.

Kunstuitleen

U betaalt 3% van de waarde van uw collectie per maand waarvan u 2% spaart voor de aanschaf van kunst en 1% huur betaalt. U kunt uw gespaarde tegoed gebruiken voor het werk dat u heeft hangen of voor ander werk. Deze vorm is ideaal als u op termijn een kunstcollectie wil aanschaffen maar eerst wil proberen of het goed bevalt. De kunstcollectie kan jaarlijks gewisseld worden.

Kunstkoop

U betaalt 20% van de waarde van de collectie aan en voldoet de rest in 12, 24 of 36 termijnen. U betaalt dan jaarlijks 5.9% van de aanschafprijs aan rente

Huren

U huurt de collectie voor een vast bedrag per maand waarbij er geen bezit wordt opgebouwd. Op deze manier heeft u de laagste maandlasten, maximale flexibiliteit en de huurkosten zijn geheel aftrekbaar. De kunstwerken kunnen jaarlijks gewisseld worden.


 

Waarom zou u kiezen voor De Kunstkeuken?

  1. Grote en diverse collectie met originele kunstwerken: Ontdek een uitgebreide selectie van unieke kunstwerken, variërend van opkomende talenten tot gevestigde namen, die uw bedrijfsruimte tot leven brengen.
  2. Advies op maat: Ons team biedt persoonlijk advies dat is afgestemd op uw bedrijf, uitstraling en specifieke wensen. We helpen u bij het selecteren van kunstwerken die perfect passen bij uw visie en identiteit.
  3. Diverse aanschafmogelijkheden: Of u nu wilt huren, leasen, kopen of gebruik wilt maken van kunstuitleen, wij bieden verschillende mogelijkheden om aan uw behoeften te voldoen en uw bedrijfsruimte te verfraaien met prachtige kunst.
  4. Professionele installatie: Alle kunstwerken worden door ons professioneel opgehangen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het genieten van kunst in uw ruimte.
  5. Relatiegeschenken: Als extra service bieden wij de mogelijkheid om relatiegeschenken aan te bieden die perfect passen bij uw kunstcollectie, waardoor uw bedrijf een blijvende indruk achterlaat.

Heeft u interesse in een vrijblijvend advies op maat of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vul uw gegevens hier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.