KUNSTUITLEEN ZAKELIJKBedrijven worden als professioneler en deskundiger beschouwd

De juiste kunstwerken op de juiste plek dragen bij aan het creëren van een fijne werkomgeving voor u en uw personeel, zorgen voor een professionele uitstraling die afgestemd is op uw bedrijf en doelstellingen, zorgt voor minder ziekteverzuim, is stimulerend voor de creativiteit binnen uw organisatie én werkt als versterking op uw imago.

De Kunstkeuken is een toonaangevende inrichter van bedrijven in Nederland en België met mooie originele kunst. Door onze jarenlange ervaring hebben wij toegang tot een zeer ruime collectie kunst en kunnen we tevens speciaal voor u werk in opdracht laten maken. Wij werken nauw samen met de kunstenaars waardoor we de lijnen naar u of uw bedrijf zo kort mogelijk kunnen houden. Samen met u kijken wij naar uw wensen, uw budget en de mogelijkheden om daarna met zorg een collectie samen te stellen. Alle kunstwerken worden kosteloos bij u bezorgd en opgehangen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is ook bij de Kunstkeuken een belangrijk item. Samen met kunstenaars met een verstandelijke beperking kunnen wij een deel van de aankleding of gehele aankleding van uw bedrijf of instelling verzorgen. Hiermee geeft u ruimte aan deze kunstenaars om zo een volwaardige plek te verwerven binnen de maatschappij.

Omdat ieder bedrijf zijn eigen wensen heeft biedt de kunstkeuken vier pakketten aan voor de aanschaf van een mooie kunstcollectie.


Kunstlease

U betaalt een vast bedrag per maand gedurende een overeengekomen periode van 24, 36 of 60 maanden, ook wel operational lease genoemd. Na deze periode heeft u het recht om de collectie te kopen voor een aantrekkelijke bedrag van 10% van de oorspronkelijke waarde. Op deze manier worden de maandlasten als kosten geboekt en bij aankoop staat de collectie voor 10% van de waarde op de balans, eventuele overname naar privé wordt op deze manier zeer aantrekkelijk.

Fiscaal aantrekkelijke vorm voor bedrijven.

Kunstuitleen

U betaalt 3% van de waarde van uw collectie per maand waarvan u 2% spaart voor de aanschaf van kunst en 1% huur betaalt. U kunt uw gespaarde tegoed gebruiken voor het werk dat u heeft hangen of voor ander werk. Deze vorm is ideaal als u op termijn een kunstcollectie wil aanschaffen maar eerst wil proberen of het goed bevalt. De kunstcollectie kan jaarlijks gewisseld worden.

Kunstkoop

U betaalt 20% van de waarde van de collectie aan en voldoet de rest in 12, 24 of 36 termijnen. U betaalt dan jaarlijks 5.9% van de aanschafprijs aan rente

Huren

U huurt de collectie voor een vast bedrag per maand waarbij er geen bezit wordt opgebouwd. Op deze manier heeft u de laagste maandlasten, maximale flexibiliteit en de huurkosten zijn geheel aftrekbaar. De kunstwerken kunnen jaarlijks gewisseld worden.Waarom kiest u voor de Kunstkeuken?

  • Grote en diverse collectie met originele kunstwerken
  • Advies op maat, kijkend naar uw bedrijf, uitstraling en wensen
  • Diverse aanschaf mogelijkheden; kunstuitleen, lease, huren, kopen
  • Alle kunstwerken worden door ons professioneel opgehangen
  • Mogelijkheid om relatiegeschenken passend bij uw kunstcollectie aan te bieden.

Bekijk hier onze brochure

Heeft u interesse in een vrijblijvend advies op maat of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vul uw gegevens hier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.