EVENTSEvents

Met enige regelmaat organiseren wij speciale events. Deze hebben altijd een link met onze kunstenaars en onze galerie. Op deze pagina publiceren wij alle nieuwigheden, dus houd onze website in de gaten.

Monumentale oude raadhuis van Valkenswaard

De KunstkeukenUniek, kwaliteit en boordevol mogelijkheden! Bent u op zoek naar een unieke, stijlvolle en sfeervolle locatie voor een bedrijfsfeest, private diner, feest, receptie, koffietafel, bruiloft, vergadering of bedrijfsuitje ? Dan heeft u met De Kunstkeuken de juiste locatie gevonden! Een, in het monumentale oude raadhuis van Valkenswaard, smaakvol ingerichte kunstgalerie met een groot aantal zalen die hiervoor gebruikt kunnen worden.

Kijk op onze speciale pagina’s onder het kopje “Locatie & More” voor uitgebreide informatie inzake bovenstaande mogelijkheden.

Schilderworkshops

Beschilder je eigen kip, lammetje, schaap, varken of koe in onze inspirerende omgeving onder begeleiding van een kunstenaar. Er zijn workshops voor kleine of grote dieren of je kunt je eigen kunstwerk schilderen op doek.  De workshops worden het gehele jaar gegeven en de datum prikken we in overleg. Opgeven kan vanaf 6 personen. De prijzen van de schilderworkshops gaan vanaf €40,00 p.p.

 

Voor reserveringen kunt u ons telefonisch bereiken op 06 – 30478167 of op 040 – 201 6814.