fbpx
Get Social With Us

Events

Monumentale oude raadhuis van Valkenswaard

Bent u op zoek naar een unieke, stijl- en sfeervolle locatie voor uw feest, receptie, bruiloft, vergadering, bedrijfsuitje ? Dan heeft u met De Kunstkeuken de juiste locatie gevonden!

Het unieke en sfeervolle karakter van het monumentale pand, de galerie en haar kunstkaffee maken onze locatie uitermate geschikt om uw eigen feest, koffietafel of evenement te organiseren. Door de indeling van de diverse ruimtes kunnen we voor elk gezelschap en elke gelegenheid van ca. 20 tot 130 personen de juiste sfeer en ambiance creëren.

Compleet verzorgd

Omdat wij alle faciliteiten in eigen huis hebben kunnen wij elk evenement verzorgen, van een luxueus 6 gangen diner, kunsttour met het proeven van kunst tot borrels met fingerfood en tapas. Ook kunnen wij uw entertainment verzorgen van een gezellige troubadour tot dj of band.

Elk menu wordt door onze kok heerlijk samengesteld rekeninghoudend met speciale dieet wensen en het budget.

High tea of High wine

Gezellig iets te vieren met een kleiner gezelschap kan met onze heerlijke high tea of high wine. Kom genieten van lekkere sandwiches, scones, muffins, kaasjes, zoete en hartige lekkernijen en natuurlijk onze verse kwaliteit thee of koffie en of onze heerlijke wijnen. Dit kan in combinatie met een van onze schilderworkshops

De prijs voor een high tea is €19,50 p.p. en voor een high wine €26,50 p.p. (1 glas pro secco bij aanvang en 3 glazen wijn)

Schilderworkshops

Beschilder je eigen kip, lammetje, schaap, varken of koe in onze inspirerende omgeving onder begeleiding van een kunstenaar. Er zijn workshops voor kleine of grote dieren of je kunt je eigen kunstwerk schilderen op doek. U kunt de workshop ook combineren met een heerlijke high tea of high wine. De workshops worden het gehele jaar gegeven en de datum prikken we in overleg. opgeven kan vanaf 6 personen. De prijzen van de schilderworkshops gaan vanaf €40,00 p.p.

Ruimtes huren (zakelijk)

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om bedrijfsmatig verschillende ruimtes te huren voor vergaderingen, lezingen, productpresentaties, workshops en brainstormsessies. Onze ruimtes worden per dagdeel (4 uur) verhuurd voor €190,00 exclusief btw en inclusief koffie, thee en water.