Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Live muziek zondag 25 september in De Kunstkeuken

25 september 2016 @ 14:00 - 18:00

Gratis

Op zoek naar een nieuwe uitdaging zijn in 2005 De KleZkoppen ontstaan en spelen sindsdien op pop/folk/cultuur festivals zoals Kempenerpop, Cult&Tumult, Parkfest, (bedrijf)feesten, bruiloften, muziekpodia/café’s en op straat.

Vrijzinnig Klezmer Orkest De KleZkoppen is een vijf-mans formatie en spelen de van oorsprong oost-Europese joodse muziek. Muziek die nog steeds in de Balkan erg populair is en in de V.S. door Joodse immigranten vanaf +/-1900 zich heeft ontwikkeld onder de verzamelnaam “klezmer”. Zij +spelen snel tempo Jiddische bruiloft muziek afgewisseld met enkele melancholieke stukken. Dit doen zij met een -voor de regio- unieke bezetting, met alleen maar blaasinstrumenten. Een vijftal muzikanten en levens genieters uit Eindhoven, die elk optreden en repetitie als een waar feestje beleven. De allround muzikanten hebben individueel inmiddels hun sporen wel verdiend in de klassiek/jazz/pop/musical en carnaval wereld.

bezetting orkest: Maurice Jacobs – trompet, Ad van Erp – klarinet, Henri Heerings – saxofoon, Andreas Buijs – trombone, Gerard van der Vleuten – Sousafoon

Gegevens

Datum:
25 september 2016
Tijd:
14:00 - 18:00
Kosten:
Gratis

Locatie

De Kunstkeuken
Markt 23
Valkenswaard, 5554 CA
+ Google Maps