Nieuwe producten bij de Kunstkeuken

Er zijn momenteel allerlei nieuwe spannende producten bij de Kunstkeuken beschikbaar. Van Mascha de Haas en Loranto, handmade artistic glass.

Mascha de Haas

Om te beginnen zijn van de kunstenaar Mascha de Haas de Chanel producten bij ons aanwezig. Dit zijn kunststukken bestaande uit fotografie & mixed media op dibond met epoxy. Combinatie van oude meesters ontmoet de nieuwe kunstenaar. Het resultaat is een bonte collectie van kleuren en wisselende beelden, met aandacht voor detail en dieptewerking. 
De kunstwerken van Mascha de Haas (artiestennaam Blitsz)  vindt u hier op onze site.

Loranto

Verder voeren wij op dit moment ook nog nieuw bij De Kunstkeuken: Loranto handmade exclusief glaswerk. Beelden, vazen, schalen, lampen, objecten etc. Mooi als cadeau voor Sint en Kerst.
Bij ons treft u glasobjecten aan van Loranto, komende uit meer dan twaalf glasstudio’s. Niet alleen de mondgeblazen Murano objecten uit Venetië, glasobjecten en kristal uit de Noord Bohemen maar ook keramiek en aardewerk beelden zijn onderdeel van onze uitgebreide assortiment. U staat versteld van de geweldige hoeveelheid objecten die we bij Lorento hebben. Daarnaast verandert ons assortiment continue door de dagelijkse aanvoer van nieuwe glasobjecten. Al onze artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Indien gewenst, kan Lorento ook objecten speciaal naar uw wensen ontwerpen en produceren. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bijna alles is mogelijk en zelden is iets onmogelijk. Kom kijken bij de kunstkeuken naar deze producten.

Lincy Hoogveld

Verder loopt nog de Lincy Hoogveld collectie tot eind december 2020 bij ons. Naast haar nieuwste schilderijen en beelden tonen wij ook een collectie van haar schilderijen geïnspireerd op het Rembrandt jaar. Meer informatie hierover vind u hier op onze site.

U bent van harte welkom op vrijdag tot en met zondag tussen 12:00 en 17:00. Op maandag tot en met donderdag zijn wij beschikbaar op afspraak (tel. 06 – 304 78 167).