PRIVATE DININGDineren bij De Kunstkeuken

Voor groepen vanaf 20 personen is het mogelijk om op reservering bij ons te dineren. In de prachtige ambiance van het oude gemeentehuis in Valkenswaard, te midden van de kunstwerken, kunt u genieten van een (walking) diner en een gezellige borrel.

Eén bedrijf met verschillende concepten; een kunstgalerie waar u kunst kunt kopen, lenen, huren of leasen én de mogelijkheden voor diverse events. Waar u voor, tijdens, of na het eten heerlijk kunt genieten van de op 3 etages ingerichte kunstwerken in de diverse kunstzalen.

Informeert u gerust en vrijblijvend eens naar de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken op 06 – 30478167 of op 040 – 201 6814.

Onder de knop “Brochure Private Dining” (hieronder)  treft u in een pdf file al enkele voorbeelden aan van de diverse diners welke wij voor u kunnen verzorgen. Van 3 gangen tot 5 gangen en van normaal tot een zeer exclusief diner. Voor uw persoonlijke wensen staan wij uiteraard altijd open.

Of kom een keer op bezoek in onze galerie. U kunt dan zelf de kunstcollectie bekijken en met ons overleggen of een diner voor u en/of uw bedrijf of uw (trouw)feest voor u geschikt is.

Een impressie van de galerie, de bar, het restaurant en de lounge van de Kunstkeuken.

Wilt u contact met ons opnemen? Dan kan dat via deze pagina.