Lincy Hoogveld expositie, de galerie is nog steeds open!

Nieuw ronde en ovalen schilderijen van Lincy Hoogveld te bezichtigen in de galerie van de Kunstkeuken in Valkenswaard.

Met de galerie, in tegenstelling tot het restaurant, blijven wij open! Gelukkig mogen wij u nog steeds ontvangen in onze galerie in deze corona tijd. U bent van harte welkom op vrijdag tot en met zondag tussen 12:00 en 17:00. Op maandag tot en met donderdag zijn wij beschikbaar op afspraak (tel. 06 – 304 78 167). Om het succes van de kunstgalerie te kunnen behouden en verder uit te breiden hebben wij door de maatregelen omtrent het Covid 19 virus helaas moeten besluiten om met het restaurant gedeelte van De Kunstkeuken te stoppen. Dit betekent voor nu dat we onze focus volledig leggen op de galerie. Wij houden u op de hoogte van onze horeca activiteiten zodra de omstandigheden het weer toe laten.

Wij hopen jullie de komende tijd toch te mogen begroeten in onze galerie en zullen jullie blijven verrassen met nieuwe kunstwerken en nieuwe kunstenaars! Kom kijken naar de schilderijen van Lincy Hoogveld en meerdere andere kunstenaars.

Vanaf vrijdag 13 november 2020 start de expositie “Kracht en Emotie” van Lincy Hoogveld. Lincy is één van Nederlands meest populaire kunstenaressen, ze weet met kleurgebruik, gelaagdheid en structuur in haar werken de kijker steeds weer te raken.  

Naast haar nieuwste schilderijen en beelden tonen wij ook een collectie van haar schilderijen geïnspireerd op het Rembrandt jaar. 

Team De Kunstkeuken

Lincy Hoogveld:

“Mijn ouderlijk huis bruiste van de creativiteit, hierdoor is kunst niet uit mijn leven weg te denken. Ik ben opgegroeid tussen de schilderijen en met de geur van olieverf. Kunst is een innerlijke bevlogenheid die aan mij werd doorgegeven. Als vanzelfsprekend ben ik (mee)gegroeid in het maken van kunst. Mijn werk bestaat uit olieverf en brons. Emotie is het thema dat in alle werken terug komt. Mijn abstracte, figuratieve en moderne schilderijen kenmerken zich door de duidelijke structuren in de onderlaag en veel diepte door de vele lagen. Uitgewerkt op mijn manier, waarin het kleurgebruik een prominente rol speelt.