KUNST & INTERIEUR


Welkom bij De Kunstkeuken Gallery & More,
.

Onze 3 etages tellende kunstgalerie is momenteel te bezoeken op afspraak.

Heeft u interesse in een mooi kunstwerk en wilt u de collectie eerst live zien dan kunt u een afspraak maken door contact op te nemen met Danny Lange 06 30478167 of een mail te sturen naar info@dekunstkeuken.com. Voor persoonlijk advies komen wij graag een keer bij u langs om samen te kijken naar de mogelijkheden.

.

COLLECTIE

COLLECTIE

COLLECTIE

LOCATIE & MORE

LOCATIE & MORE

LOCATIE & MORE

Nicole is 80 jaar geworden en dat vieren we met een unieke overzichtstentoonstelling van haar prachtige werken.

Nicole Schaap is een telg uit de bekende juweliers familie Schaap en Citroen en heeft haar eigen juwelierszaak gehad in Breda. Naast het maken van juwelen en sieraden is een andere grote passie ontstaan; het maken van prachtige schilderijen. In haar kunstwerken verwerkt ze altijd haar roots. Al haar werken beginnen met een Bedoeïen bandje uit Israël die de basis, de horizon vormt van haar schilderijen. Op het einde verwerkt ze in haar kunstwerken een echt stukje zilver met haar eigen goudsmid teken erin. Op deze manier is de cirkel voor Nicole weer rond.

Met haar respectabele leeftijd van 80 jaar is Nicole onze oudste kunstenares en is haar overzichtsexpositie te zien van 1 tot en met 31 maart in De Kunstkeuken.

Heeft u interesse in een mooi kunstwerk van Nicole? Al haar getoonde werken zijn te koop, te huur en of te leen.

AGENDA

[event_embed limit = 2]

NIEUWS

.

  • Lincy Hoogveld kunst diner
    3 succesvolle diners samen met kunstenares Lincy Hoogveld

    Samen met kunstenares Lincy Hoogveld hebben wij 3 diners georganiseerd waar u de smaak van de kunstenaar terug proeft in het diner. 4 van de 5 gangen waren geïnspireerd op de kunstwerken......

  • De Kunstkeuken - Galerie & More
    Proeven van Kunst!

    Proeven van Kunst! Interesse in kunst en wijnen? De Kunstkeuken biedt u op zondagmiddag 7 maart een mooie gelegenheid om kennis te maken met verschillende kunstwerken van kunstenaars van De Kunstkeuken.  Dit in combinatie met mooie wijnen en bijpassende tapas geïnspireerd op deze kunstwerken. Een moment waar passie voor smaak en beleving samen komen....

Klik hier voor onze nieuwsbrief!