Get Social With Us

Kunstkaffee

Het KunstKaffee is gevestigd op de begane grond van Galerie de Kunstkeuken in het monumentale oude raadhuis van Valkenswaard. Het KunstKaffee is ingericht met een selectie van kunstwerken uit de galerie en eigentijds meubilair waardoor het een gezellige en unieke sfeer uitademt.

In deze inspirerende omgeving kunt u genieten van een lekker kopje koffie met gebak, een uitgebreide lunch of gezellig borrelen met luxe hapjes.
Uiteraard verzorgen wij op afspraak ook uw diner, trouwfeest, high tea en bedrijfsuitjes.

Bijzondere gelegenheden
Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om verschillende ruimtes te huren voor bijvoorbeeld vergaderingen, lezingen of productpresentaties.

Kijk voor meer informatie en mogelijkheden op de website onder het menu Events, of neem contact op met een van onze medewerkers.

Op zoek naar een speciaal cadeau?
Zoekt u een origineel cadeau? Geef een waardebon van de Kunstkeuken cadeau! Deze zijn vrij te besteden bij de galerie of in het KunstKaffee, en vertegenwoordigen een bedrag naar keuze. Zo kunt u iemand alvast laten proeven van onze unieke ambiance, en kennis laten maken met de beste kunstenaars uit binnen- en buitenland.

Openingstijden
Ons Kunstkaffee en de galerie zijn voor publiek geopend van donderdag t/m zondag van 11:00 tot 18:00 uur.

Tijdens de zomerperiode zijn wij meerdere dagen geopend.